Cornelia

Veckans sammanfattning med bilder
Jag har inte planerat något inlägg så jag tittade igenom min bilder i hopp om att få någon inspiration. Då såg jag att jag trots allt har tagit en del foton under veckan och det kan ju vara lite kul att se. Dessa har jag då tagit med min mobil och de är därför inte så himla bra kvalité.
 
Här är en liten mysbild med Poppe från en dag efter skolan. 
Den här bilden tog jag i helgen när jag satt och läste Torka aldrig tårar utan handskar av Jonas Gardell. Jag satt vid fönsterkarmen, jag tycker om och sitta där och titta på den fina utsikten. Man ser det dock inte det på den här bilden men vi bor uppe på Söderåsen och från övervåningen är det otroligt fin utsikt och man ser verkligen ut över landskapen nedanför.
Den här bilden tog jag på Zelda en kväll när vi skulle gå och lägga oss. Hon sover alltid i min säng.
Den här bilden tog jag i måndags. Det hade snöat och Zelda var överlycklig. Därför gick jag in i skogen och släppte henne lös så att hon fick springa av sig. 
Det här är en fin liten bild som jag tog när jag väntade på min kusin som skulle hämta upp mig en dag efter skolan. Helsingborg är så otroligt fint!
Så här såg det ut en morgon när vi körde till skolan, så otroligt mysigt och fint, var tvungen att ta en bild. Älskar snö och därför blir jag så glad de få gångerna när det verkligen snöar här nere i Skåne. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress